Gymnasiefællesskabets Indkøbsafdeling bistår gymnasieskolerne med administrativ bistand og sagsbehandling, strategisk indkøb, aftale- og kontraktopfølgning og rådgivning inden for Indkøbs- og udbudsområdet, serviceaftaler og kontrakter mv. Afdelingen skal medvirke til Professionalisering og systematisk samarbejde om indkøb og udbud af forskellige varer og tjenesteydelser med gode resultater, stordriftsfordele og rationaliseringsgevinster til følge. Pr. 1. august 2017 er 16 gymnasier på Sjælland og Fyn tilsluttet det fælles indkøbssamarbejde.

•         Kontraktopfølgning
•         Kvalitetssikring af nye og bestående kontrakter
•         Projektledelse i forhold til eksekvering af udbud og indgåelse af indkøbsaftaler og anskaffelsesopgaver
•         Kortlægning af skolernes indkøb og aftaler
•         Benchmarking
•         Sparring, rådgivning og viden om rammeaftaler og relevante regler.
•         Udvikling og optimering af interne indkøbsprocesser

Indkøb og udbud planlægges i tæt samarbejde med den enkelte skole og samarbejdspartnere. Eksterne rådgivende konsulenter inddrages efter behov, og hvor det er økonomisk hensigtsmæssigt.
Gymnasiefællesskabet samarbejder desuden med andre indkøbsfællesskaber omkring indkøbsaftaler og udbud.

Indkøbsafdelingen kan kontaktes direkte ved henvendelse til:

Indkøbschef Heid Povlsen
eller pr. telefon

Deltagende gymnasier i indkøbssamarbejdet

Allerød Gymnasium  borups  Faaborg Gymnasium  gladsaxe  Greve Gymnasium  Himmelev Gymnasium  Køge Gymnasium  Nyborg Gymnasium  rg

Roskilde Katedralskole  Rungsted Gymnasium  Rysensteen Gymnasium  Solrød Gymnasium  Tårnby Gymnasium  Virum Gymnasium  oerestad

Du er her: Home Indkøb