Dette er Gymnasiefællesskabets interne side til partnerskolerne i datasikkerhedssamarbejdet

Dokumenterne på denne side kan kun tilgås, hvis man er logget på sin skoles administrative netværk eller via VPN. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har problemer med at få adgang til dokumenterne.

På siden Jura & Datasikkerhed finder du GF's skabeloner med standardformuleringer til elever, medarbejdere, databehandleraftaler, fortegnelser, links mv.

LEDELSESTJEKLISTE

Ledelsens top 8 (et gå til-og-fra dokument med bud på de områder, hvor skolerne bør sætte ind først for at lovliggøre behandlingen af personoplysninger)

Ledelsesoverblik over skolens opgaver (og GF's redskaber til at håndtere opgaverne)

SKOLERNES DATABEHANDLERE

Oversigtsark over typiske databehandlere og GF's gennemgang af databehandleraftaler

Sådan bruges arket:

• Oversigtsarket kan med fordel benyttes i sammenhæng med afsnit 20 og 22 i nedenstående skabelon til skolehåndbog.
  • Oversigtsarket udbygges løbende. Hvis man som skole har leverandører, der bør føjes til oversigten over databehandlere, bistår Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.gerne hermed.
  • Den enkelte skole sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med navne på de databehandlere, som skolen bruger. Astrid sender herefter godkendte databehandleraftaler for de pågældende databehandlere til skolen.

SKOLEHÅNDBOG I BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Skabelon til skolehåndbog i behandling af personoplysninger (december 2017) *

Håndbogens bilag

Bilag 1: Situationer med følsomme personoplysninger om elever (hvornår kræves der samtykke til behandling)