IT & Digitalisering

Gymnasiefællesskabets IT afdeling supporterer i dag otte gymnasier. Det drejer sig om Allerød Gymnasium, Greve Gymnasium, Himmelev Gymnasium, Køge Gymnasium, Roskilde Gymnasium, Roskilde Katedralskole, Rungsted Gymnasium og Solrød Gymnasium.

I dag er der ansat seks medarbejdere til at varetage driften for gymnasierne, desuden har vi løbende IT-support elever.

Vores arbejdsopgaver kan deles op i to grupper:

Administrativt – Hvor vi drifter alle nødvendige systemer for at administrationerne kan virke i dagligdagen. Det gælder blandt andet netværk, mailsystemer, PC’ere, printere og meget andet. Det administrative netværk dækker ca. 150 fuldtidsbrugere og yderligere ca. 800 mailbrugere. Der er ca. 150 arbejdsstationer, med tilhørende printere og servere.

Undervisning – Her drifter vi også alle nødvendige systemer for at undervisningen kan forløbe så smertefrit som muligt. Det gælder blandt andet netværk, WiFi, PC’ere, printere og meget andet. Undervisningsnetværket dækker ca. 8.000 brugere. Der er ca. 1.500 maskiner, 150 printere og en del servere. Fælles er at alle servere er centraliseret og lagt ind i et VMware virtuelt miljø med bagved liggende SAN. Alle gymnasier har 1 Gbit fiber til de centrale servere. Generelt deltager vi også i forskellige projekter til udbygning/forbedring af den nuværende IT infrastruktur, ligesom vi står for centralt indkøb af hardware.

DeloitteLogo 3402type2   DeloitteLogo 3000

Deltagende gymnasier i IT samarbejdet

ag     greve     hg     koege     rg     katedral     Rungsted Gymnasium     solrod

Du er her: Home IT