Gymnasiefællesskabets Indkøbsafdeling bistår gymnasieskolerne med administrativ bistand og sagsbehandling, strategisk indkøb, aftale- og kontraktopfølgning og rådgivning inden for Indkøbs- og udbudsområdet, serviceaftaler og kontrakter mv. Afdelingen skal medvirke til Professionalisering og systematisk samarbejde om indkøb og udbud af forskellige varer og tjenesteydelser med gode resultater, stordriftsfordele og rationaliseringsgevinster til følge. Pr. 1. august 2018 er 19 gymnasier på Sjælland og Fyn tilsluttet det fælles indkøbssamarbejde.

•         Kontraktopfølgning
•         Kvalitetssikring af nye og bestående kontrakter
•         Projektledelse i forhold til eksekvering af udbud og indgåelse af indkøbsaftaler og anskaffelsesopgaver
•         Kortlægning af skolernes indkøb og aftaler
•         Benchmarking
•         Sparring, rådgivning og viden om rammeaftaler og relevante regler.
•         Udvikling og optimering af interne indkøbsprocesser

Indkøb og udbud planlægges i tæt samarbejde med den enkelte skole og samarbejdspartnere. Eksterne rådgivende konsulenter inddrages efter behov, og hvor det er økonomisk hensigtsmæssigt.
Gymnasiefællesskabet samarbejder desuden med andre indkøbsfællesskaber omkring indkøbsaftaler og udbud.

Indkøbsafdelingen kan kontaktes direkte ved henvendelse til:

Indkøbschef Heid Povlsen
eller pr. telefon

Deltagende gymnasier i indkøbssamarbejdet

Allerød Gymnasium   Borupgaard Gymnasium   Egedal Gymnasium   Espergærde Gymnasium   frederiksværk gymnasium   Faaborg Gymnasium   Gladsaxe Gymnasium   Greve Gymnasium

Helsingør Gymnasium   Himmelev Gymnasium   Køge Gymnasium   Nordfyns Gymnasium   Nyborg Gymnasium   rg

Roskilde Katedralskole   Rungsted Gymnasium   Rysensteen Gymnasium   Sct. Knuds Gymnasium   Solrød Gymnasium   Tårnby Gymnasium   Virum Gymnasium   oerestad

Du er her: Home Indkøb