Juridisk rådgivning og vejledning

Gymnasiefællesskabets juraafdelingen bistår dels de øvrige afdelinger i fællesskabet og dels partnerskolerne med juridisk rådgivning, vejledning, forhandlinger og lovfortolkning inden for en række områder.

Vi ønsker at levere rådgivning og juridiske løsninger, der passer ind i skolernes praktiske hverdag og som skaber værdi for skolerne.

Udover at vi bistår skolerne med rådgivning og vejledning tager vi - på vegne af enkelte eller flere skoler - kontakt til offentlige myndigheder og samarbejdspartnere, herunder kontakt til Danske Gymnasier, Ministeriet for Børn og Unge, UNI-C, kommuner, beskæftigelsesregioner, Moderniseringsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, m.fl.

Læs vores ydelseskatalog, kursusudbud og find links til datasikkerhedsdokumenter i menuen til højre.

DeloitteLogo 3402type2   DeloitteLogo 3000

Deltagende gymnasier i jurasamarbejdet

Allerød Gymnasium   Borupgaard Gymnasium   Egedal Gymnasium   Espergærde Gymnasium   frederiksværk gymnasium   Faaborg Gymnasium   Gladsaxe Gymnasium   Greve Gymnasium

Helsingør Gymnasium   Himmelev Gymnasium   it-fyn   Køge Gymnasium   Nordfyns Gymnasium   Nyborg Gymnasium   rg