Løn & bogholderi

Fællesskabets Løn og bogholderi varetager i dag løn- og personaleadministration for 19 gymnasieskoler og for to administrative fællesskaber hhv. IT-Centerfyn og Gymnasiefællesskabet. I øjeblikket varetager afdelingen lønudbetalinger til ca. 3.600 medarbejdere om året, svarende til årlige lønomkostninger på mere end 750 mio. kr. Derudover bistår afdelingen skolerne med en række personaleadministrative opgaver, herunder

- Udarbejdelse af ansættelsesbreve
- Beregning af løn- og jubilæumsanciennitet.
- Håndtering og indhentning af refusioner i forbindelse med barsel, sygdom mv,
- Beregning af feriedifferencer og ferietræk
- Bistand og/eller håndtering af lønafstemningsopgaver

Afdelingen håndterer kreditorbogholderi for 15 gymnasieskoler i tæt samarbejde med skolernes administrationer samt debitor- og kreditorbogholderi i samarbejde med værtsinstitutionens økonomifunktion. Afdelingen administrerer omkring ca. 24.000 fakturaer årligt.

I samarbejde med de deltagende gymnasieskoler uddanner vi kontorelever i offentlig administration. Eleverne er som udgangspunkt 12 måneder i Gymnasiefællesskabets Løn, personale og bogholderiafdeling og 12 måneder i studieadministrationen på en af de deltagende skoler.

Følgende skoler deltager i løn- og personalesamarbejdet: Roskilde Gymnasium, Roskilde Katedralskole, Himmelev Gymnasium, Greve Gymnasium, Solrød Gymnasium, Køge Gymnasium, Rungsted Gymnasium, Borupgaard Gymnasium, Ørestad Gymnasium, Nyborg Gymnasium, Nordfyn Gymnasium, Sct. Knuds Gymnasium (inkl. ITC Fyn), Gladsaxe Gymnasium, Virum Gymnasium, Frederiksværk Gymnasium, Espergærde Gymnasium, Rysensteen Gymnasium, Faaborg Gymnasium og Tårnby Gymnasium.

Følgende skoler deltager i bogholderisamarbejdet: Roskilde Gymnasium, Roskilde Katedralskole, Greve Gymnasium, Solrød Gymnasium, Køge Gymnasium, Borupgaard Gymnasium, Ørestad Gymnasium, Allerød Gymnasium, Gladsaxe Gymnasium, Virum Gymnasium, Rungsted Gymnasium, Frederiksværk Gymnasium, Espergærde Gymnasium og Faaborg Gymnasium og Tårnby Gymnasium.

DeloitteLogo 3402type2   DeloitteLogo 3000

Deltagende gymnasier i samarbejdet

Allerød Gymnasium Borupgaard Gymnasium Espergærde Gymnasium frederiksværk gymnasium Faaborg Gymnasium Gladsaxe Gymnasium Greve Gymnasium Himmelev Gymnasium it-fyn Køge Gymnasium Nordfyns Gymnasium

Nyborg Gymnasium rg Roskilde Katedralskole Rungsted Gymnasium Rysensteen Gymnasium Sct. Knuds Gymnasium Solrød Gymnasium Tårnby Gymnasium Virum Gymnasium oerestad