Information om EU-Udbud
Gymnasiefællesskabet iværksætter udbudsprocesser på vegne af de 25 tilsluttede medlemsgymnasier. Vores primære fokus er på udbud af rengøringsservice og vinduespolering. Derudover gennemfører vi regelmæssigt tilbudsindhentninger på kantinedrift i overensstemmelse med Koncessionsdirektivet, da vores kantinedrift udbydes som tidsbegrænsede forpagtningsaftaler. Disse annonceres offentligt, eller relevante tilbudsgivere inviteres specifikt til at afgive bud. Derudover vil vi lejlighedsvis udbyde andre typer opgaver, enten som regulære EU-udbud eller mindre tilbudsindhentninger.

For at optimere indkøb og sikre de bedste aftaler, benytter de 25 gymnasier, som er en del af vores indkøbssamarbejde, primært af SKI-aftalerne samt aftaler under Statens Indkøbsprogram, som administreres af Økonomistyrelsen. I de tilfælde, hvor der ikke find

Til håndtering af alle vores udbud af varer og tjenesteydelser anvender vi det elektroniske udbudssystem, Ethics.

Det er muligt at tilgå systemet via dette link:KLIK HER!

Systemet giver et fuldt overblik over aktuelle og igangværende udbud under menupunktet "Igangværende udbud". For at byde på en opgave, skal man starte med "online registrering" af sin virksomhed. Denne registreringsproces er nødvendig for at kunne deltage i udbuddene, og det er helt gratis at registrere sig.

Kontaktinformation
Har du/I brug for yderligere oplysninger, kan Gymnasiefællesskabets Indkøbsafdeling kontaktes via e-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ser frem til et godt samarbejde.